Bel voor meer informatie naar: 050 – 211 24 63 of stuur een mail naar info@projectsmederij.nl

De Projectsmederij is geboren uit passie voor bouwen

Door ervaring in de bouw zijn er heel wat projecten voorbij gekomen. Daarin merken we dat we ons meer willen focussen op de ontwikkeling en het uitwerken van mooie ideeën. Jong en ondernemend als we zijn, zien we momenteel veel kansen op het gebied van projectontwikkeling in Groningen en Drenthe. We denken graag met u mee en het liefst out of the box. Samen maken we de wereld zo graag een stukje mooier.

Waar staan we voor?

We vinden het in de basis belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de klant. Alleen dan kunnen we goed meedenken en maatwerk leveren. Daarbij staan kwaliteit, professionaliteit en een topservice bij ons hoog in het vaandel. We maken duidelijke afspraken en er is altijd ruimte voor vragen of uw eigen inbreng.

We maken duidelijke afspraken en er is altijd ruimte voor vragen of uw eigen inbreng. Ook een prettige omgang voor, tijdens en na het project zien we als zeer waardevol. We doen het immers samen, u kunt op ons vertrouwen.

Loodsen in Leek
Loodsen in Leek

Samenwerking in verschillende vakgebieden

We kunnen veel dingen zelf, maar besteden specialistische zaken graag uit. Schoenmaker blijf bij je leest. Zo hebben we samenwerkingen met gemeenten, makelaars en architecten in de regio. Wij kunnen daarbij goed als aannemer fungeren tussen alle partijen.

Duurzaamheid

We werken met de nieuwste materialen en proberen zo duurzaam mogelijk bezig te zijn, hergebruik te simuleren en zo min mogelijk afval te produceren. We maken zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke isolatie- en bouwmaterialen. Onze werkplaats is bovendien energieneutraal gebouwd.

Bent u op zoek naar een gerenomeerd bouwbedrijf?

Wij werken nauw samen met onze dochteronderneming Bouwbedrijf Klinker. Zij kunnen nieuwbouw, verbouw, het onderhoud of de restauratie van uw woning of bedrijfspand verzorgen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.bouwbedrijfklinker.nl.

Wilt u graag meer informatie of eens vrijblijvend kennis maken?

U kunt ons bellen via 050 – 211 24 63 of het formulier invullen voor meer informatie over onze diensten.
Wij helpen u graag!

informatie aanvragen

© 2024 De Projectsmederij | Ontwikkelt met karakter
Ontwikkeld door Convident &