Bel voor meer informatie naar: 050 – 211 24 63 of stuur een mail naar info@projectsmederij.nl

Projectontwikkeling op maat

Daar worden we blij van!

Als projectontwikkelaar vinden we het in de basis belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van onze klanten. Alleen dan kunnen we goed meedenken en echt projectontwikkeling op maat realiseren. Daarbij staan kwaliteit, professionaliteit en een topservice bij ons hoog in het vaandel.

We maken duidelijke afspraken en er is altijd ruimte voor vragen of uw eigen inbreng. Ook de prettige omgang voor, tijdens en na het project zien we als zeer waardevol. We doen het immers samen, u kunt op ons vertrouwen.

Onze werkwijze

Ieder project, zowel groot als klein, begint bij een idee. Dat kan zowel bij ons als de opdrachtgever vandaan komen. In de eerste fase gaan we de haalbaarheid van het idee testen. Als dat positief is gaan we over tot het maken van schetsen en tekeningen. In de derde fase realiseren we de aankoop van de grond en benodigde vergunningen e.d.

We werken daarbij samen met gerenommeerde partijen als gemeenten, architecten, tekenbureaus en interieurdesigners in het Noorden. Tot slot wordt de verkoop en/of verhuur van het project verzorgd door een makelaar. Zo worden de projecten professioneel in de markt gezet. Kortom, wij zijn de hoofdaannemer waardoor u korte lijnen en alles onder één dak heeft.

Loodsen in Leek
Loodsen in Leek

Samenwerking in verschillende vakgebieden

We kunnen veel dingen zelf, maar besteden specialistische zaken graag uit. Schoenmaker blijf bij je leest. Zo hebben we samenwerkingen met gemeenten, makelaars en architecten in de regio. Wij kunnen daarbij goed als aannemer fungeren tussen alle partijen.

Duurzaamheid

We werken met de nieuwste materialen en proberen zo duurzaam mogelijk bezig te zijn, hergebruik te stimuleren en zo min mogelijk afval te produceren. We maken zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke isolatie- en bouwmaterialen. Onze werkplaats is bovendien energieneutraal gebouwd.

Bent u op zoek naar een gerenomeerd bouwbedrijf?

Wij werken nauw samen met onze dochteronderneming Bouwbedrijf Klinker. Zij kunnen nieuwbouw, verbouw, het onderhoud of de restauratie van uw woning of bedrijfspand verzorgen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.bouwbedrijfklinker.nl.

Wilt u graag meer informatie of eens vrijblijvend kennis maken?

U kunt ons bellen via 050 – 211 24 63 of het formulier invullen voor meer informatie over onze diensten.
Wij helpen u graag!

informatie aanvragen

© 2024 De Projectsmederij | Ontwikkelt met karakter
Ontwikkeld door Convident &